BAKAN TEKİN, DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI'NDA ÖZEL ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ  
BAKAN TEKİN, DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI'NDA ÖZEL ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

BAKAN TEKİN, DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI'NDA ÖZEL ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla SERÇEV Engelsiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile MEV Gökkuşağı özel eğitim okullarını ziyaret ederek özel öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. 

Bakan Yusuf Tekin, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla bugün SERÇEV Engelsiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile MEV Gökkuşağı Özel Eğitim Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulunda özel öğrenci ve öğretmenleriyle buluştu.
 
Okula gelişinde özel öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Tekin, öğrencilerle birlikte etkinliklere katıldı, sohbet etti, isteklerini sordu. 
 
Ziyarette okulların atölyelerini gezen Bakan Tekin, daha sonra öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya geldi, talep ve önerilerini aldı. 
 
Tekin, özel öğrencilerin velileriyle de görüşerek taleplerini dinledi. 
 
10-16 Mayıs tarihleri arasında Dünya Engelliler Haftası'nda Birleşmiş Milletler'e üye ülkelerde engelli bireylerin hakları ve özel gereksinimleri konusunda farkındalık oluşturulmasına yönelik çalışmalar yürütülüyor. Millî Eğitim Bakanlığı da bu kapsamda özel çocuklara ve ailelerine her zaman destek olmaya devam ederek okul ve kurumlarda etkinlikler düzenliyor.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.